Despre noi

Imi place

Societatea Pellony SRL a fost infiintata in anul 2001 in Timisoara de catre oameni pasionati de frumos si experimentati in domeniul pielariei de mai bine de 30 de ani.

Avand la baza principiile confectionarii produselor din piele prin forta de munca manuala, traditia s-a pastrat din cele mai vechi timpuri, si astazi putem spune ca ne mandrim cu procedeele noastre de confectionare pastrate cu pasiune de-a lungul timpului.

Industria produselor din piele este vasta si cuprinde nenumarate produse dar noi iubim cel mai mult manusile si de aceea ne dedicam de mai bine de 15 ani acestora.

Calitatea este primordiala si de aceea alegem cei mai buni frunizori de materie prima din domeniu, astfel lucram atat cu frunizori autohtoni cat si cu cei straini din tari cu traditie in confectionarea si in furnizarea materiei prime pentru manusile din piele. (Italia, Etiopia).

Paleta noastra de clienti este una larga atat in tara cat si in strainatate. Colaboram cu succes cu magazine mari din Romania dar si cu societati din afara tarii cum ar fi Rusia, Republica Moldova, Franta, Suedia, Belgia, Germania.

Ne caracterizeaza pasiunea pentru frumos si calitate, de aceea lucram cot la cot cu angajatii nostri pentru a ne asigura de cele mai bune rezultate ale produsului finit atat de indragit:  Manusa din Piele

Cream arta pentru dumneavoastra!

[/stextbox]